top of page
Dancing in the Mist

Ik wil van jouw evenement een succes maken met muziek die je gasten niet snel zullen vergeten. Ik ben een ervaren en professionele evenementen DJ en ik verzorg een unieke mix van geluiden en muziekstijlen, afgestemd op de sfeer van het evenement en op wat jij en je gasten graag willen horen. Je kunt erop vertrouwen dat alle entertainment tijdens je volgende evenement soepel zal verlopen. Bekijk hieronder de verschillende muzikale pakketten die ik aanbied.

Pakketten: Pakketten

VIP pakket

Denon DJ
Extra Bass (18 inch super woofers)
Extra verlichting (moving heads,...)
Rookmachine
...

Wat mijn klanten tijdens hun evenement willen is precies wat ze krijgen. Dankzij mijn VIP pakket ben ik in staat om te voldoen aan alle wensen wat betreft optredens en ik help je graag om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Sommige van mijn beste optredens zijn voortgekomen uit dit pakket en is daarom ook erg populair onder mijn klanten. Neem vandaag nog contact op en plan een vrijblijvend gesprek in.

Favorieten uit de oude doos

Precies wat jouw evenement nodig heeft

De beste oldies en de grootste hits van toen. Net wat je wilt horen op een namiddag of avond om terug in de tijd te gaan. Hoor die hits terug uit je jeugdjaren en geniet  ervan samen met je vrienden en/of collegas.

Basispakket

Denon Dj
Gewone verlichting

Dit is een van mijn meest populaire pakketten. Dankzij mijn ruime ervaring met optredens op vele verschillende evenementen ben ik in staat om dit pakket te verzorgen voor een brede variëteit aan publiek van diverse groottes. Bovendien voeg ik continu meer muziek toe aan mijn repertoire en raadpleeg ik altijd mijn klanten om er zeker van te zijn dat ze tevreden zijn met mijn muzikale keuzes.

bottom of page